HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
Ígéretes az új kezdés: törékeny béke, idealista Megatron, megtörténik az 1. gyilkosság...
roberto:
De ha az igazolódik, amit Aldarion sejt, akkor ez a történet tkp. a fő széria prequel-je lehet.
roberto:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Március 07., 12:57:13 ---Az alapján, amit olvastam nem úgy tűnik, mintha érintett lenne a Föld és nem is múltidézős történetnek tűnik, hanem egy az egyben a háború előzményei és kitörése kerül a középpontba. Persze majd kiderül, amikor megjelenik.
--- Idézet vége ---
Mihelyst elérhető lesz és bele tudok nézni, némi infót úgyis megosztok majd a nagyérdeműekkel. ;D
Aldarion:
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Március 06., 21:21:45 ---Tehát ez a történetszál Kibertront és a Földet is érintené, természetesen felváltva -az én olvasatom szerint-, hacsak nem keverem a polgárháborút az intergalaktikus hadakozással :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nézőpont kérdése. Igazából egy galaktikus méretűvé duzzadt polgárháborúról beszélünk, tehát mindkét kifejezés helyes.
Az alapján, amit olvastam nem úgy tűnik, mintha érintett lenne a Föld és nem is múltidézős történetnek tűnik, hanem egy az egyben a háború előzményei és kitörése kerül a középpontba. Persze majd kiderül, amikor megjelenik.
roberto:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Március 06., 18:28:38 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Március 06., 14:09:28 ---Nagyon kíváncsi leszek az IDW kiadó reboot-jára, amire elviekben nemsoká sor kerül. Vajon mivel tudhatunk meg többet a polgárháború eredetéről ahhoz képest, amit a régebbi füzetekben felvezettek?
--- Idézet vége ---
Szerintem esélyes, hogy a széria maga a polgárháborúval foglalkozik majd. Szinte minden eddigi alternatív változat évmilliókkal később játszódott, és csak visszatekintések formájában ismertük a háború főbb eseményeit. Ehhez képest új perspektíva lenne egy sorozat, ami a polgárháború kitörésével kezdődne és annak mentén haladna.
--- Idézet vége ---
Tehát ez a történetszál Kibertront és a Földet is érintené, természetesen felváltva -az én olvasatom szerint-, hacsak nem keverem a polgárháborút az intergalaktikus hadakozással :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése