HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (225/1241) > >>

elwood:
A cinikus felnőtt válasz a kérdésedre az, hogy új játékok jöttek ki, azokat kellett eladni. A Színlelők után Mogrova, Jazz, Űrdongó és Üstökös is kapott Action Master figurát, igaz a képregényben ezek közül leginkább Mogorva új alakja került előtérbe.
A képregény szerzőnek pedig le kellett követnie a játékfigurákat is, így a Színlelők kikoptak a történetből, ahogy előttük is oly sokan. Dehát ilyen lyukakból számtalan van a történetben a fenti okokból kifolyólag, ami lehetőséget teremt arra is, hogy a rajongók saját elméleteket, történeteket gyártsanak arra, hogy a szájízüknek megfelelő magyarázatot találjanak. Lehet pl. hogy az autobok felépülésük után a páncéljukat a Bárkán hagyták, azután Sokkoló és Üstökös az űrhajóval együtt ellopta őket, amikor pedig újra becsapódott a Földbe, megsemmisült. Üstökös meg a sajátját "felejtette" a New Jersey mocsárban, mikor Skorponok ellen kezdett szervezkedni - esetleg Skorponok vette el tőle, nehogy veszélyt jelentsen rá nézve.

Feast4:
Olvasgattam mostanában a G1-et és felvetődött bennem egy kérdés. Hova tűntek a színlelőpáncélok? Mármint Üstökösé, Mogorváé és Jazzé?
Sőt igazából Űrdongóét, se tudjuk mert ugye azt Mennydörgés keresztüllőtte, de láttuk hogy pl. Sárkánygyíké darabokra szakadt aztán mégis hordta (nyilván összerakták újra). Ez a kérdés gyerek koromban is szöget ütött a fejemben.   ;D

Eleve ezek hiperfejlett páncélok voltak a többiek cuccainál erősebbek, főleg Üstökösé. Ahhoz képest teljesen el lettek felejtve.

Kayamiel:
Köszönöm a Transformers - Álcázott robotok 18-részét  :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:

daniel86:
Köszönöm az Álcázott Robotok 18. füzetet.
Jó ez a sor, megint nem csalódtam. Amikor azt hinném, nem lehet a helyzet sötétebb és kilátástalanabb, Barber rádob még egy lapáttal. Az is tetszett, hogy Arszi volt a narrátor. Várom a folytatást.

Feast4:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Május 27., 13:39:49 ---
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2019. Május 27., 12:04:12 ---Az Ambus-os rész mi volt? Amikor Rodimusz beszélgetett vele? mert az nagyon nem illett oda? Elég érthetetlen. Majd megtudjuk?

--- Idézet vége ---
Nyugi, ki fog derülni. Arról annyit kell tudni, hogy az a jelen, minden más lényegében egy visszaemlékezés, amiből ki fog derülni, hogy kerültek oda. De jó lesz. Nagyon jó. Higgy nekem.  :brow:

--- Idézet vége ---

Mondjuk én seggre ültem amikor kiderült ki Ambus!  ;D De nem lövök spoilert.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése