HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (221/1242) > >>

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Szeptember 02., 10:10:57 ---Igen, itt csak leamortizálták egy kissé. De azért még él, és lesz is még komoly szerepe a közeli jövőben...

--- Idézet vége ---
Igen, egy "kissé".   :hehe: Teljesen átszúrták. Egy metrotitánt ezek után elég szép teljesítmény lehet megjavítani.  ;D Kb. mintha egy várost kéne újáépíteni.

Aldarion:
Igen, itt csak leamortizálták egy kissé. De azért még él, és lesz is még komoly szerepe a közeli jövőben...

grey gargoyle:
A valami nagyra először Unicront akartam írni, nem tudtam, hogy ebben tényleg Triptikon lesz. :)
Végigolvastam én is a négy részt. Szép munka volt, köszönet érte.
Azért a második rész után, amiben összeszedték a predakonokat, meg a sztuntikonokat, meg a csatarobotokat reméltem, hogy egyesülők is lesznek benne, de végül egész jó lett így is.
Meg még metroplex sorsán gondolkoztam. Mivel ez a háború korai napjaiban van, és ő feltűnik még később, vagyis ezek szerint itt nem intézték el végleg.

roberto:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Szeptember 01., 11:25:54 ---
--- Idézetet írta: Dark - 2019. Szeptember 01., 10:51:01 ---Aldarion: azt hallani idén kevesebb lesz a méz hozam...szárazság és a vegyszerezés miatt? Nálad mi a helyzet?

--- Idézet vége ---
Nem túl rózsás. A szezon elejét, a repce és az akác virágzást az esőzés tette tönkre, a folytatásban meg mifelénk fejre álltak a dolgok, de úgy, hogy a nálam sokkal tapasztalt veteránok se tudják a magyarázatot a dologra.

--- Idézet vége ---
Nagyon ott van most a közbeszédben a klímaválság témája. Lehet, ez a probléma is befolyással van a jelenlegi méhészeti helyzetre. :S

daniel86:
Köszönöm a TF Felsőbbrendűség minisorozatot! Nagyon epic cucc!!! Predakonok, Csatarobotok, Dinobotok mennyi régi ismerős!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése