HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2019. Szeptember 05., 15:03:43 ---Köszönet az új TF-ért!
Két kérdésem lehetne?
- Űrvonat mekkora robot, hogy űrrepülő alakban simán tud szállítani másokat?
- A dinobotok itt míért dinobotok? Nem a mi kis kék bolygónkon lettek azok?
--- Idézet vége ---
Ahogy Üstökös sem nagyobb sokkal egy átlag Autobotnál, aki autóvá alakul, a méretezés Űrvonat esetében is hasonló. Erre a magyarázat általában az, hogy a kibertroni technológia egyszerűen annyira fejlett, hogy alakváltáskor szabadon képesek bizonyos robotok a méretüket és a tömegüket is megváltoztatni. Ez a magyarázat arra is, ha Fülelő magnóvá alakul, Megatron meg pisztollyá.
A Dinobotok itt még hivatalosan Dynobotok. Meglehetősen esetlen magyarázat, de a kibertroni neve a csapatnak hogy - hogy nem pont olyan volt, hogy kiejtés szerint azután is illett rájuk, hogy a Földön magukhoz tértek, és kiderült, hogy az emberek dinoszaurusznak nevezik azokat a lényeket, amiknek az alakját ők felvették.
SuperSkrull:
Köszönet az új TF-ért!
Két kérdésem lehetne?
- Űrvonat mekkora robot, hogy űrrepülő alakban simán tud szállítani másokat?
- A dinobotok itt míért dinobotok? Nem a mi kis kék bolygónkon lettek azok?
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Szeptember 02., 10:10:57 ---Igen, itt csak leamortizálták egy kissé. De azért még él, és lesz is még komoly szerepe a közeli jövőben...
--- Idézet vége ---
Igen, egy "kissé". :hehe: Teljesen átszúrták. Egy metrotitánt ezek után elég szép teljesítmény lehet megjavítani. ;D Kb. mintha egy várost kéne újáépíteni.
Aldarion:
Igen, itt csak leamortizálták egy kissé. De azért még él, és lesz is még komoly szerepe a közeli jövőben...
grey gargoyle:
A valami nagyra először Unicront akartam írni, nem tudtam, hogy ebben tényleg Triptikon lesz. :)
Végigolvastam én is a négy részt. Szép munka volt, köszönet érte.
Azért a második rész után, amiben összeszedték a predakonokat, meg a sztuntikonokat, meg a csatarobotokat reméltem, hogy egyesülők is lesznek benne, de végül egész jó lett így is.
Meg még metroplex sorsán gondolkoztam. Mivel ez a háború korai napjaiban van, és ő feltűnik még később, vagyis ezek szerint itt nem intézték el végleg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése