HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
keildavid:
Nagyon jó ötlet, hogy lesz a Transformers UK sorozat is. A 13-as régi verziója is megvan és a felújítottat is.
A régi időkben Simon Furman sok TF képregényeket írt. Érdekes, hogy részben kapcsolódik a USA-féle sorozathoz. Így vannak némi kiegészítések, ami a fősorozatban nem nagyon lehetett látni. És persze alternatív történetek. De ez már egy más kérdés.
A rajz némileg sok kívánnivalót hagy maga után, de a lényeg, hogy ezek klasszikus történetek. :cool:
Köszönöm elwood és tyrant! :worship: :worship:
Kayamiel:
Köszönet a TransFormers: Marvel UK 013 és 014 részekért :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: elwood - 2020. Január 24., 18:57:11 ---Aki pedig örült a Marvel univerzumba visszakacsintó '84 00-nak, örülhet ismét, mert közeledik a folytatás.
https://hasbropulse.com/blogs/unboxed/behind-the-scenes-of-transformers-84-comic-book-miniseries
--- Idézet vége ---
Kíváncsi vagyok fel fog-e tűnni benne Optimus régi kibertroni alt módja, ami csak ott látszódott egyszer? :)
keildavid:
A Marvel-féle TransFormers-ben tényleg kimaradt. Az 1. résznél is csak annyit lehetett látni, hogy van Kibertron(háborúból kb. 1%-ig= egy-két oldalon), majd végül a Földre kerültek. Többit innentől már ismerjük: Földön autobotok álcák ellen. És sok egyéb események, új TransFormerek.
Én meglepődtem, hogy Simon Furman újra ír TransFormers képregényt. Pedig azt hittem, hogy végleg abbahagyta az Első Regeneráció óta. De nagyon jó hír, hogy végül így mégis lesz.
Bár ez minisorozat lesz. Bár furának fog hangzani, hacsak nem olyan lesz ez is, mint a G1-ben. Mert az 4 részes mini lett volna(eredetileg), végül sorozat lett.
elwood:
Olyasmi. A Dreamwave- és főleg a két IDW-univerzum elég sokat foglalkozott a háború kirobbanásával, illetve a háború korai éveivel, ez a Marvel univerzumban kimaradt. Mostanáig.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése