HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (211/1242) > >>

elwood:
Aldarion, hűha! Hát most levert a víz egy kicsit... nem is tudom, hol kezdjem.
Egyrészt nagyon sajnálom, hogy elszálltak a fordításaid. Nekem eddig rossz mentés miatt csak egy-egy füzetet kellett néha újrafordítanom, az sem esett jól, de ez a kb. 15-20 füzet azért brutális... nagyon rossz lehet, sajnálom...
Másrészt, ez a feladat kicsit váratlanul ért... beszéltünk ugyan róla, hogy a Dark Cybertron után átveszem részben a dolgot, de gondoltam, addig befejezem a Marvel UK-t, vagy ilyesmi... át kell értékelnem az életem... és a szabadidőm az elkövetkező 10 évre... de köszönöm a lehetőséget.
Harmadrészt, ezer hála és köszönet a rengeteg melóért, és kitartásért, amivel őrizted a lángot és vitted tovább a fáklyát az elmúlt csaknem 10 évben. Ezek után nincs olyan, amit nem kérhetsz! Ha tudom teljesíteni - kedvenc rész lefordítása pl., akkor az a tiéd.

HeirToGrievous:
Fú, az kemény. :blink:
Én egyszer az egyik SW kötet fordításának a felét írtam felül egy üres txt fájllal.
Az sem volt kellemes, de ezt átélni tényleg durva lehetett.

Kitartás, Aldarion!

Aldarion:
Sziasztok!

Egy rövid közlemény következik a TF jövőjét illetően: Nem reklámoztam túl, de decemberben lehalt a laptopom, kiment a kijelzője, így az ünnepeket a szervíz vendégszeretetében töltötte - meg sajnos a következő két hónapot is -, de a mai nap során végre visszakaptam a masinámat. Azonban döbbentem fedeztem fel, hogy a kijelző hibából fakadóan a márkaszervíz úgy gondolta, hogy a javítás része az is, hogy partíció szinten újrahúzzák a gépemet, ami - azon felül, hogy nem kértem tőlük ilyesmit - totálisan lenullázta a merevlemezet és minden azon tárolt adatomat, köztük a TF fordításokat is egész a Dark Cybertronnal bezárólagosan.

Ezt kénytelen voltam égi jelnek tekinteni, ezért úgy határoztam, hogy ha már így jártam, akkor elengedem az Alakváltókat, és teljes mértékig vissza adom a stafétát Elwoodnak a Többek, mint... és az Álcázott robotok terén is, mert úgy gondolom, azon túl, hogy ez az ő természetes közege, nem sok idegrendszerem lenne nulláról újra elkezdeni a munkát, helyette inkább visszatérek a TF mellett elhanyagoltabb területeimre, és azokat viszem tovább.

grey gargoyle:
Elég érdekes volt akkoriban a legtöbb robinak a kinézete. Pl Megatron feje is, azzal a fura sisakkal. Itt még fülelő beszélt is, és kiderült hogy Riadó valahogy ott volt a földön eddig, és egy sarok mögött kuporgott, és ezért senki nem tudott róla.  :badteeth:

Kayamiel:
Köszönöm a  Marvel UK 015-016-017 részeket  :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése