HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (201/1241) > >>

roberto:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2020. Április 17., 23:29:17 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2020. Április 17., 23:15:07 ---Előszedtem egy régebbi sorozatot az IDW-s kiadások közül, mégpedig az Első Regenerációt, ahol a 83-as számban Spike Witwicky, alias Áramkörzúzó magyarázza az autobotoknak, Megatron hogy gyalulta le a földi katonai erőket és tett szert uralomra. Padlógáznak viszont eléggé furcsa a sztori-amit meg is jegyez Spike-nak, ti. valami nagyon kilóg a képletből-, miképp eshetett meg, az álca parancsnok képes volt újraindítani a Bárka komputerét, majd a rakéták parancskódjait törte fel és a végén halott álcákat élesztett újjá- ez már tiszta Reanimator ala Lovecraft-, ez az, ami nekem is megmagyarázatlannak tűnik. Ugyanis az autobot kérdését Spike elüti azzal, tök felesleges itt matekozni, hogy s mint történt az egész, a végeredmény úgyis ugyanaz, szóval itt érezni némi rezignáltságot. Vagy Megatron időközben piszok sokat tanult, csak az írógárda ezt nem kötötte az orrunkra?

--- Idézet vége ---

Az idegrendszere és a memóriája egy Racsniéval.Ugyanazt tudja amit ő.Orvosi ismeretek, kódok a bárkához stb.Egyébként azt gondolom Racsni is ezért tudta lezúzni Üstököst a G-1 88-89 környékén.Megatron agresszivitása és harci tapasztalata volt benne.

--- Idézet vége ---
Ez már sok mindent megmagyaráz a történetből, valószínűleg Spike erről nem tudott semmit, ezért nem adhatott érdemi választ. Arra viszont már nem emlékszem, hogy kapta el Racsnit, bár biztos szó esik róla említés szintjén..

Feast4:

--- Idézetet írta: roberto - 2020. Április 17., 23:15:07 ---Előszedtem egy régebbi sorozatot az IDW-s kiadások közül, mégpedig az Első Regenerációt, ahol a 83-as számban Spike Witwicky, alias Áramkörzúzó magyarázza az autobotoknak, Megatron hogy gyalulta le a földi katonai erőket és tett szert uralomra. Padlógáznak viszont eléggé furcsa a sztori-amit meg is jegyez Spike-nak, ti. valami nagyon kilóg a képletből-, miképp eshetett meg, az álca parancsnok képes volt újraindítani a Bárka komputerét, majd a rakéták parancskódjait törte fel és a végén halott álcákat élesztett újjá- ez már tiszta Reanimator ala Lovecraft-, ez az, ami nekem is megmagyarázatlannak tűnik. Ugyanis az autobot kérdését Spike elüti azzal, tök felesleges itt matekozni, hogy s mint történt az egész, a végeredmény úgyis ugyanaz, szóval itt érezni némi rezignáltságot. Vagy Megatron időközben piszok sokat tanult, csak az írógárda ezt nem kötötte az orrunkra?

--- Idézet vége ---

Az idegrendszere és a memóriája egy Racsniéval.Ugyanazt tudja amit ő.Orvosi ismeretek, kódok a bárkához stb.Egyébként azt gondolom Racsni is ezért tudta lezúzni Üstököst a G-1 88-89 környékén.Megatron agresszivitása és harci tapasztalata volt benne.

roberto:
Előszedtem egy régebbi sorozatot az IDW-s kiadások közül, mégpedig az Első Regenerációt, ahol a 83-as számban Spike Witwicky, alias Áramkörzúzó magyarázza az autobotoknak, Megatron hogy gyalulta le a földi katonai erőket és tett szert uralomra. Padlógáznak viszont eléggé furcsa a sztori-amit meg is jegyez Spike-nak, ti. valami nagyon kilóg a képletből-, miképp eshetett meg, az álca parancsnok képes volt újraindítani a Bárka komputerét, majd a rakéták parancskódjait törte fel és a végén halott álcákat élesztett újjá- ez már tiszta Reanimator ala Lovecraft-, ez az, ami nekem is megmagyarázatlannak tűnik. Ugyanis az autobot kérdését Spike elüti azzal, tök felesleges itt matekozni, hogy s mint történt az egész, a végeredmény úgyis ugyanaz, szóval itt érezni némi rezignáltságot. Vagy Megatron időközben piszok sokat tanult, csak az írógárda ezt nem kötötte az orrunkra?

Feast4:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Április 14., 20:39:18 ---Ó, Pharmának lesznek még nagy pillanatai  :cool:

--- Idézet vége ---

Star Sabernek is. Főleg Ciklonnal.  ;D

Aldarion:

--- Idézetet írta: elwood - 2020. Április 14., 19:14:51 ---Ezt annak idején Aldarion részletesen megindokolta, mikor megtörtént a Trailbreaker-Trailcutter váltás.

--- Idézet vége ---
Annak idején úgy rémlik ki is fejtettem, hogy nem tartom a legelegánsabb húzásomnak, de sajnos ignorálni sem lehetett, mert erre a mozzanatra épült fel az egész reflektorfényben füzete...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése