HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

(1/1234) > >>

elwood:
Igen, Janet Boltax, aki egy Google-keresés és a LinkedInje alapján reklámszövegíró és festő.

turkia:
Köszönet a Transformers jellemzésekért! Óriási így egybegyűjtve olvasni a sorokat. Ezek a stílusú profilképek jelentik nekem a TF rajzolás csúcsát. Most komolyan, nézzétek meg Sokkolót. Gyerekként Sokit, Bruticust, meg Mogorvát bámultam rengetegszer. Ugye net akkoriban még semmi, tv-ben nem adták, máshol rajzom nem volt róluk, ezt a pár képet vizslattam több tucatszor.  :)

"Önteltségén és lassúságán kívül nincs jelentősebb gyengesége."  Nagyon cuki mondat. Mondjuk látszik, hogy a számszerű adatoknál nem voltak később képben, mert Piranyakon valami 4 millió tonnát tud felemelni, Bruticus már csak pár százezret, valamelyik mások robi meg talán már csak ezrek körül cirkál.  De azért kg/m2 adatra nagy szükség volt, ezt tuti, hogy Bob a hasára ütve bökte oda.  Tavaly beszéltem vele. Kérdeztem, hogy Boltax lángjai honnan jött, mert az hűűű, de mély, meg minden, gyerekként az olyan volt, mint valami varázsszó. Na Boltax vmi régi ismerőse neve. Ennyit a misztikumról. :D :D

roberto:
10 érdekes tény a vDrome csatornán:

https://www.youtube.com/watch?v=NFNH1G7E-ro

Kibertroni Űrtigris:
Légszelő Netflix, de az Égszelő hasonlít rá.
(Eredetileg elírtam ezt a hozzászólást, de nem tudtam törölni, elnézést.)

Intruder:
Na akkor ez jó, és így legalább lesz egy elwood féle név is a filmben. :)

Viszont akkor nem értem, hogy honnan jöhetett az Égszelő név. :badteeth: Lehet, hogy a honosított Armada képregényben olvastam és onnan maradt meg..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése