HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (188/297) > >>

Sepi:
Igen, mert nem egyben raktuk ki a képregényt. Ez is úgy fog frissülni, mint a John Byrne korszakos F4, egyszerre csak egy rész kerül bele, aztán majd egy szép kis tpb-t fog alkotni, ha kint lesz teljesen.

horjb:
Amikor tegnap este el szerettem volna olvasni a Planet Hulk előzményeit csak a 88adik számot tudtam, mert nem volt se több thumbnail kirakva, és amikor tovább lapoztam a "galériában" akkor sem jelenítette meg a többi képet.

elwood:

--- Idézetet írta: SkleshN ---Az lenne a kérésem, hogy a Letöltés/Comixart Gyűjtemény/Transformers résznél miért nincsenek feltöltve képekkel linkelfe a kb. 1 hónapja frissített új részek?
--- Idézet vége ---

Azért, mert Trollnak, aki az ilyesmit meg tudja oldani, sok a dolga, és nincs ideje/energiája megcsinálni. Amúgy nem csak a Transformers, más gyűjtőoldalak frissítése is el szokott maradni, aztán egyszer, ha van idő rá, javítjuk. Addig meg az újdonság menüben, a jobb oldalon lehet visszakeresni.

SkleshN:
Sziasztok!

Az lenne a kérésem, hogy a Letöltés/Comixart Gyűjtemény/Transformers résznél miért nincsenek feltöltve képekkel linkelfe a kb. 1 hónapja frissített új részek?

Van amikor csak onnan lapozgatok, és zavaró a Marvel Első generációnál is, hogy jó pár szám nincs feltöltve.

A másik, hogy az Aláírásomat nem tudom törölni, mert ez a www.funflip.com-os Autobot logós kép belelók mindenhova, Aláírás mentése gombra is belelóg, és csak a linkelt oldalt hozza be, nem pedig a számomra beállítottakat...

Előre is köszi a segítséget!

Üdv!

auggie:

--- Idézetet írta: talgaby ---Gondolom leállították az LL-ek miatt. Elvégre az van papírformában is jó ideje...
--- Idézet vége ---

Hát valami ilyesmitől tartottam. Pont, amikor ráleltem erre az oldalra...
Nagyon sajnálom... Nem tudja valaki véletlenül az oldal készítőjének elérhetőségét?

----
Auggie

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése