HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (183/297) > >>

Galen:
Meg ha már itt tartunk, hogy lehet a képregényekhez férni? Csak ha regisztrálok? Ez miért nincs kiírva?

talgaby:
Nos, nem egészen... kell általában egy bizonyos számú képregény, hogy a Figyelőnk tekintetét egyáltalán egy új oldalra vesse, de jelenleg ott még mindig nem látni semmi újat, csak az YBK-ról és a Könnyek Taváról átpakolt dolgokat.

Sepi:
Azért a figyelőbe nem olyan egyszerű bekerülni. Ahoz, hogy valaki bekerüljön oda, némi követelményt kell teljesíteniük. Például a képregények számát növelni, mert olyan oldalakat, ahol kb 5 képregény van fent, nem fogunk árgus szemekkel figyelni.

rozsomak:
Bocsánat hogy ide írok,(hiszen végülis nem hiba), csak furcsállottam, hogy az www.allcomics.extra.hu oldal újdonságai eddig nem kerültek be a Figyelő hírei közé. Gondolom az oldal készítőitől nem kaptatok értesítést az indulásukról, hogy hírezhessétek őket, így gondoltam én jelzem az ott fennlévő két képregényt.

Predash:
Ha a legutóbbi (25) Póklány borítójára kattintok, nem történik semmi, csak a címre kattintva lehet megnézni a kérpegényt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése