HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (133/297) > >>

zozi56:
Javítva, kösz, hogy szóltál.

zajrus:
Rejtélyes X-men #3194 <-- ez a Figyelőbe leledzik  194. szám ment ki Nitro mesternél

RoseMary:
Nincs mit:)

Szeritem nem akkor nem lnne gond, tényleg az egyetlen nehézség , hogy ha kcist nagyobb akkor tekergetni kell. Kösszi a reagott, meg a javítsát!:)

zozi56:
Szia!

Igen, én is tudatában vagyok a dolognak, hogy nem a lehető legjobb. Egy ideje már tervezem, hogy írok bele egy funkciót, amivel beállítható lenne, hogy a képeket igazítsa-e a képernyő szélességéhez a képnéző. Csak ugye az időhiány... Meg az, hogy az ilyesmit úgy szoktam, hogy a saját webszerveremen készítek egy másolatot az egész HálóZsákról (nyilván képregények nélkül), és azon tesztelem az aktuális változtatást, nehogy valami gond legyen. Csak egy ideje már nincs meg a másolat (helyhiányom volt), ideje lenne visszarakni. De ha a (választható) szélességhez igazítást megcsinálnám, akkor már nem lenne vele semmi gond, nem?

Egyébként köszi a visszajelzést, főleg, hogy ilyen kulturált hangnemben tetted.

RoseMary:
Helló!

Nem tudom jó helyre megy-e ha nem akkor moderáljatok, és bocs.

Csak anyit szeretnék jellezni, hogy elég esetleges a képnézegető eszköz. Tehát ez a fehér keretes alkotmány. Addig nincs is semi gond amíg a képek pont képernyő méretűek, de sok képregénynél elő fordul, hogy egy kicsivel nagyobbak, és elég nehézkes olvasni. Kérdésem lenne, hogy ez csak nekem tűnt fel mint baj, vagy nem, és ha igen akkor létezik-e rá megoldás?(akér a régi _szerintem_ tökéletes "ablakos" képnézegetőke vissza állítása) 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése