HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (105/297) > >>

keildavid:
Nitro: tényleg igaz. Én is láttam ilyen feliratot. Ez már pár hete láttam, hogy ilyent jelez az X-Fanzine logó felett. Amikor én be akartam jelentkezni, akkor nálam is ez fordult elő. Egyszerűen semmi. Csak úgy maradt ahogy van.
Azt is elmondom, hogy a nitro honosító oldalon is láttam ilyen feliratot. De úgy néz ki ezek a hibák már eltűntek, de néha még előfordultak.

Nitro:
Azt azért megmondhatnád, hogy nekem miért írja ki mindig ezt az üzenetet, ha bentről netezek, és be se tudok lépni. Nem írja, hogy nem jó a jelszó, csak kidob:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/home/ext/wsess/sess_c69e6296053fded176884868830a4d94, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /disk/raid27/x/f/xfanzine/year5/index.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /disk/raid27/x/f/xfanzine/year5/index.php:3) in /disk/raid27/x/f/xfanzine/year5/index.php on line 3

honfi:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 12., 18:49:56 ---Ok, megírtam Snake-nek, hol van szerintem a hiba, majd javítják minél hamarabb, remélem.

--- Idézet vége ---
Köszi... kb fél órával megelőztelek, de ott volt tényleg a hiba, ahol gondoltad... most már elvileg jó lesz...

Snake-nek valahogy nem riasztott be a vírusirtója, nekem az Linux ugye meg kvázi immunis ezekre a kis férgekre

zozi56:
Ok, megírtam Snake-nek, hol van szerintem a hiba, majd javítják minél hamarabb, remélem.

keildavid:
Ez a hiba, ami az X-Fanzine-nal van kb. már a hétvége óta van ez a probléma.

A képregény.net az bár elérhető, de néha előfordult ott is, hogy valami hibát jelzett. És a laptopom rendszere lefagyott. De miután újból elindítottam a laptopomat, azóta már rendbe van. Ma legalább háromszor történt ez. Hát ez valóban furcsa, hogy milyen problémák vannak mostanában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése