HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
Sepi:
A Star Wars-on kívül beraktam a hiányzó borítókat. Az SW-hez viszont Galen szükséges, mert nem tudom, hogy hova kell beilleszteni a folytonossági sorrendben. :nemtudom: Köszi az észrevételt. ;)
keildavid:
A képregény galériába ezek hiányoznak. World of Warcraft 07. és a Hamvasztó 3. rész, a Gears of War - Fogaskerekek 3. rész, Troll piknik című rövid képregény(amely a SpiderTom gyűjteménybe való), a Transformers G2 06. rész és a Star Wars Birodalom 07. rész.
Ennyi volt.
talgaby:
Ööö... jobb klikk - mentés? Általában így szokás menteni, amit meg akar nyitni a böngésző.
De akkor a jelek szerint oda kell írnom melléjük.
Pakk nem tudom, lesz-e. Itt szerintem nem, majd ha feltöltögetem feliratos oldalakra is.
Brajan:
Valaki magyarázza már el, hogy a mortal kombat defenders of realm felíratokat hogyan kellene letölteni, hogy tudjam használni....mert csak megnyitja őket...hibás lenne ?
ha nem akkor nemtúl praktikus a jelenlegi megoldás... és ha lehet egy javaslatom ismeretlenként, akkor jobb lenne az egész felírat-köteg csomagolva letölthetőként...kényelmessebb mint egyenként szedegetni...
+ Mivel nem tudom hol illik: köszönöm a felírat készítőjének munkáját
Nitro:
Köszi a gyors akciót! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése