HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
Predash:
Ööö, nem tudom miért van, de ma reggel óta a fórum, a főoldal, és Ben galériája olyan lassan és akadozva tölt be, mintha valaki elvágta volna a netkábelt. Másnál is ez van?
Asys:
Most már bánom, hogy nem kezdtem el játszani... :dry:
A kérdések harmadát tudtam mindenféle kutakodás nélkül! :badteeth:
Majd legközelebb (ha lesz)... :brow:
Diamondblade:
Áhm, ne érts félre, le a kalappal azok előtt, akik megoldották a dolgot. De ez nem nekem van kitalálva. TF kvízből, esetleg egy kis bosszúangyalaiból, póklányból jó vagyok, de én itt nem olvasok mondjuk fantasyt és amikor megláttam, hogy a kérdések fele kábé azokról szól már klikkeltem is a pápá gombra. Meglepődtem, hogy milyen klassz nyeremények voltak. Remélem csináltok még ilyet. Abban se fogok igazán részt venni, de kellenek az ilyenek a magyar képregényvilágnak. pályázatok, versenyek, börzék, stb. (ha már a képregénykiadásokkal még ugandánál is kakibbul áll a haza :D
Predash:
De mint látod, érdemes lett volna beküldeni. Azt meg gondolom senki nem várta, hogy egyszerű kérdésekért fog értékes ajándékokat kapni. Nem vagyunk mi Nők Lapja. :badteeth:
Diamondblade:
Végülis igazatok van. Aki annyira nem volt képes, hogy 20 felszólítás után kvízeljen, az ne olvasson batmant. Szerintem meg mocskosnehéz volt a kvíz és biztos voltam benne, hogy 5/x pontot értem volna el belőle maximum, amit meg nem lett volna érdemes beküldenem. :D
De ez nem vész, gratulálok a győzteseknek, a képregényt meg akkor elolvasom angolul.
:)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése