HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
kristen:
valamiért engem nem enged regisztrálni a főoldal. itt a fórumon sikerült, de e-mailt nem kapok a hálózsáktól. valaki tud segíteni, hogy mit tegyek?
zozi56:
Köszi, hogy jelezted a hibákat!
--- Idézet ---IDW Transformers Animációs Mozi: Az 1. és a 4. szám utolsó oldala duplán szerepel a galériában és a letöltő oldalon.
--- Idézet vége ---
Ennek előbb utána kell néznem, hogy elszámoztunk valamit, és így kimaradt valami, vagy tényleg csak egy plusz oldal van.
szerk.: Valóban volt egy-egy plusz oldal, töröltem őket.
--- Idézet ---Marvel G.I. Joe és Transformers: A 3. és a 4. szám is hozzáférhető már "bizonyos" módon.
--- Idézet vége ---
Igen, erről tudtam, de úgy voltam vele, hogy aki felfedezi, hadd örüljön. :) Most már nem elérhetők azon a módon.
FZoli:
IDW Transformers Animációs Mozi: Az 1. és a 4. szám utolsó oldala duplán szerepel a galériában és a letöltő oldalon.
Marvel G.I. Joe és Transformers: A 3. és a 4. szám is hozzáférhető már "bizonyos" módon. (Direkt nem írom ki, ha nem tudjátok mire gondolok, akkor küldök pm-et.) Céges netet aljas módon kihasználva nagy hévvel elkezdtem tölteni a Transformerseket, azt mikor a 4. szám jött már lefelé, akkor kapcsoltam, hogy elvileg még csak az első kettő jött ki, hiába van kint mind a négynek a borító képe.
zozi56:
--- Idézetet írta: cardas - 2011. Május 14., 09:10:49 ---Az Avengers #94 borítójára az van írva, hogy 93. szám
--- Idézet vége ---
Javítva (kösz, Galen).
Galen:
Köszönjük szépen, javítottuk, annak ellenére, hogy elérhető volt az, hisz a hír szövegében is ki volt linkelve ("képes beszámolónkat" szöveg). De aki megrögzött lázadó és az egérrel is szegény szerencsétlen rohamosztagosok fején "kattingatna" azoknak mostantól ez az opció is elérhető.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése