HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
talgaby:
Most már mindennek jónak kell lennie.
talgaby:
Rengeteg mindennél vannak hibák. Meghülyült a backup-szoftverem a legutóbbi frissítésénél, épp két perce sikerült leállítanom. A mai hírben majd elmondom, mi történt, de a lényege az, hogy most a képregényeink kb. fele (nagyja régi, egy évesnél idősebb) ilyen hülyén néz ki. Kb. két nap, és minden a helyén lesz megint, szerencsére minden most hibás megvan értelmes kiadásban. El is kezdtem visszatölteni, de ez hosszú lesz.
Ja, igen, és sajna járulékos, hogy az oldal (meg TLoF szervere) emiatt most lassulni fog.
keildavid:
A Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 41-es szám és a szombaton leközölt Mesék Csodaországból oldalai úgy néz ki hibásan vannak feltöltve. Pedig ezek nem voltam még hibásak. Csak ma tűnt fel.
A mai Mi a Kacsa és a Heatcliff képsor nem jön be. És ezt jelzi:"Mert hibát tartalmaz".
Szerk.: A World of Warcraft 25-ösnél szintén vannak hibák. Negatív vonalak vannak néhány oldalon.
Meg még Sepi's Gallery 1-es is az oldalak hibásan vannak feltöltve. Ezekről is csak ma vettem észre, hogy hibásak az oldalak.
zozi56:
Az előbbi a helyes. :) Ez most feature, nem bug.
talgaby:
Igen, tudom, csak nem volt időm véglegesíteni a frissítési procedúrát (Farek a megmondhatója, jó pár lépésből áll). Most már jó a galériából is.
Napikat tudtommal szándékosan nem engedjük tömegesen letölteni, itt inkább próbáljuk arra szoktatni az olvasókat, hogy a főoldali oldalsó menüben olvassák őket. A galériák inkább afféle archívumok, mintsem szokásos honosítások.
Vagy csak zozi nem kódolta le, nem tudni. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése