HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
starwarsfan1113:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. December 23., 22:50:07 ---Az nem hiba...A cbz-vel nem tudom, mi van.
--- Idézet vége ---
Erre közben rájöttem :) A cbz csak itt nem működik, nem tudom csak nálam-e. Több helyen nem találkoztam ilyennel. Azóta leszedtem képenként.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: starwarsfan1113 - 2019. December 23., 20:23:11 ---Sziasztok! Star Wars részlegben a Sötét Birodalom II-nél és A Birodalom végénél valami kavarodás van. A II-t nem lehet letölteni cbz-ben, a A Birodalom végénél pedig a II jelenik meg az oldalon.
--- Idézet vége ---
Az nem hiba.
A "Sötét Birodalom II" és "A Birodalom Vége" egy kötetben van benne, mivel utóbbi történet csak 2 füzetből áll, ami pedig a 149. oldalon kezdődik.
A cbz-vel nem tudom, mi van.
starwarsfan1113:
Sziasztok! Star Wars részlegben a Sötét Birodalom II-nél és A Birodalom végénél valami kavarodás van. A II-t nem lehet letölteni cbz-ben, a A Birodalom végénél pedig a II jelenik meg az oldalon.
joustoe:
--- Idézetet írta: gabo - 2019. Október 23., 17:09:02 ---Ezért érdemes lementeni őket, én így csinlom és akkor nincs gondom vele ha eltűnik, bár ez nem akadályoz meg hogy
megvegyen papíron is, hisz úgy az igazi! :)
--- Idézet vége ---
El tudnád nekem küldeni ezt a minit?
joustoe@gmail.com
gabo:
Ezért érdemes lementeni őket, én így csinlom és akkor nincs gondom vele ha eltűnik, bár ez nem akadályoz meg hogy
megvegyen papíron is, hisz úgy az igazi! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése