HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (32/297) > >>

Zerit:
A rajzstílust sem nevezném szürreálisnak, inkább vázlatosabb, kihangsúlyozza a fény és árnyék játékot, néhol szögletes, ahogy lentebb említettem: karcosabb. De nem rugaszkodik el túlzottan a valóságtól. Hangulatot teremt, nyomasztó és komor atmoszférát. A történetnek egész jól megfelel, amit szintén nem nevezhetek álombélinek, nagyon is földhözragadt, csak szokatlan, de még az sem... Persze ez csak az én véleményem. :)
Ha képregényre használjuk a szürrealista jelzőt, akkor tudom ajánlani Jim Woodring Frank sorozatát. Na az minden szempontból szürrealista.

talgaby:
A többi feldolgozás realisztikus grafikájához képest? Mindenben. :) Az egészet nyakon öntötték valami teljesen idegen atmoszférával, enyhén távol állítva a sorozatepizód meglehetősen földhözragadt stílusától.

Zerit:
Én olvastam. :)
Nem rossz olvasmány. Karcos rajzok hangulatosak. A sztori egyszerű, mint egy faék. Csak az nem tudom, hol látsz te ebben szürrealizmust.

talgaby:
Most már igen. Marha nagy lehetett az érdeklődés utána, ha közel négy óra után szólt valaki.

keildavid:
A mai Sherlock Holmes képregény megvan említve a hírbe, de maga a képregény nem elérhető.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése