HálóZsák fórumok > a Zsák

Hibás dolgok

<< < (260/297) > >>

regnar:

--- Idézet ---Mert biztos forrásból tudom, hogy vannak készen sw képregények, csak az utolsó simitások vannak hátra.
--- Idézet vége ---

Érdekes, én nem éreztem az erőben a dolgot... hmm A sötét oldal erősebb, mint hittem  

Troll:
Megint hehe...   Mert biztos forrásból tudom, hogy vannak készen sw képregények, csak az utolsó simitások vannak hátra.  Galen a megmondhatója.

Newone:

--- Idézet ---NewOne ! Tökéletes meglátás. Troll ! tökéletes meglátás.  Ott kellene lenni és ha nem szólsz most, akkor el is felejtkezem róla. Elnézést kívánok. Javítom. A listában minden rész ott van egyébként, csak a republic 62-es marad ki. És lesz még SW.
--- Idézet vége ---
Ok! Jöhetnek a köv. részek!    

Troll:
Nállam tegnap még működött... mindenképp engedélyezni kell a javascriptek futtatását. Nem lehet, hogy ezzel van a gond?

Gouranga77:
Szevasztok!

Nekem néhány napja nem működik a letöltés az oldalról. A letöltésre klikkelve megjelenik egy "Hiba az oldalon" üzenet a böngésző státuszsorában. Másnak is vannak ilyen problémái?  
Nemrég lecseréltem a tűzfalamat. A biztonsági beállításai okozhatták nekem ezt a problémát? (Bocs, ha a kérdés túl láma)
Plíz help nem élhetek képregények nélkül!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése