HálóZsák fórumok > a Zsák
Hibás dolgok
talgaby:
Már jelezték nekünk, hogy a tlof-os domain ilyen. Ami azért fura, mert négy éve nem is használjuk, a sima halozsak.hu alatt vagyunk.
Másrészt érdekes módon csak a Chrome produkálja, semmi más böngésző. Sőt, nekem a Chrome sem, pedig két fizetős biztonsági szoftver is felügyeli folyton a gépet.
zajrus:
Nem tudom, hogy használtok-e Chrome-t de ez azért meredek:
"A weboldalra tartalom került a rosszindulatú programok egyik ismert terjesztőjétől, melynek neve halozsak.tlof.hu. Ha most meglátogatja az oldalt, nagyon valószínű, hogy az a számítógépet rosszindulatú programokkal fertőzi meg."
Az egyik fórumtopikban kaptam ahol hzs-ról volt avatar linkelve :) Esetleg tudnátok tenni valamit az ügy érdekében, mert elsőre a szívbajt hozta rám, hogy most meg mi a fene van :D
Ui.: hmm... rosszul jelöltem ki így a lényeg lemaradt: az AllComics egyes részeit vonta blokád alá a dolog... egész pontosan az összes részét ahol a fenti eset fennáll... bár csak zavaró a dolog, de túlságosan is.
hegyitomi:
Az ám a schnell megoldás. :cool:
talgaby:
Maximum regisztráltaknak, bár ennek zozi a megmondhatója. Tagoknak sok értelme nem volna, mikor nekünk ott a szerverhozzáférésünk. :)
hegyitomi:
A faq azt is tartalmazza, hogy a cbz formátum letöltése csak tagoknak látszik. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése